Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

1-årskalas och styrketräning

Tanken var ju att styrketräna igår men tiden räckte faktiskt inte till. Visst hade jag kunnat få in det senare på kvällen men jag visste att jag fått till en bra träningsvecka och bestämde mig därför för att köra styrketräningen idag istället.

Anledningen till bristen på tid hade och göra med gårdagens 1-årskalas för Lillan. Fina nära och kära kom förbi och hjälpte till att fira henne. Hon fick två riktigt fina klänningar vilket hon nu är i stort behov av då hon verkar ha vuxit ordentligt på längden. Tillsammans med Ralph Lauren-klänningen från min syster och hennes familj följde också ett gäng strumpor.

Cupcakes, cupcakes...

 

...å ännu mer cupcakes

 Och en tårta måste man ju ha när det är kalas:

I morse drog jag till gymmet och körde ett rejält helkroppsprogram. Jag fick ta igen mig ett tag innan jag ens orkade duscha. Ska man göra det kan man lika gärna göra det ordentligt :).

Imorgon börjar jag att jobba så då är tjejåret slut.

4 reaktioner på ”1-årskalas och styrketräning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *