Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ibland är det ok att vara lite ofräsch

Idag pusslade jag såpass att jag pusslade bort fräsch-heten. Men det är väl ok om det är för en god sak (typ).

Jag hade bokat in ett intervallpass med en kund inne i stan klockan 1 och skulle till frisören klockan 3. Däremellan skulle jag fika med ultramaken och småkidsen. Jag var för långt från både makens och mitt eget jobb för att hinna dit och duscha. Det blev en ”raggardusch” inne på toa på Muffin Bakery. D.v.s. lite deo innan jag bytte om… Ja, ganska ofräscht men då är det bra att jag inte svettas så det skvätter och dålig lukt kvävdes någorlunda i sin linda med deo.

Det såg inte ut som att frisören inte såg alltför lidande ut så jag tror jag klarade det, mitt lilla ofräscha men ack så intressanta (hmm…) tilltag. Men visst håller du med; hellre ofräsch en stund än utan träning?

2 reaktioner på ”Ibland är det ok att vara lite ofräsch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *