Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Hjälp mig!

OK, vinterskor är fixade. Nu är jag ute efter en bra vinterjacka. Jag fick ett mail om att Outdoorexperten har 20% på fodrade jackor t.o.m. den 27/10 och funderar på att slå till då min gamla Peak Performance dunjacka köptes när jag var höggravid och därför är ganska stor… Nu till hjälpen jag behöver: Jag har hittat två jackor men kan inte bestämma mig för vilken jag ska välja:

Denna jacka (Tenson) finns bara i rött men det kanske är lite kul?

 

 

Helly Hansen

 

[polldaddy poll=5607114]

Ultramaken tycker jag är lite töntig som gör såhär men vaddå, om man behöver lite hjälp om än med något så trivialt som detta så varför inte :)

8 reaktioner på ”Hjälp mig!

  1. …eller så låter du mig ta en tur upp på vinden och hitta en av alldeles för många Peak-jackor som hänger där…så kan du köpa den till ett bra pris? 😉

  2. …eller så låter du mig ta en tur upp på vinden och hitta en av alldeles för många Peak-jackor som hänger där…så kan du köpa den till ett bra pris? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *