Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

We R Family

Igår var jag inbjuden på ett We R Family-event på Café Opera.

Den här gången fick vi spana in Name It’s barnkläder närmre, höra mer om programmet på årets UnderBARA BARN-mässa, lära oss om miljöpedagogiska spel och pussel från Gro Play och inte minst bli träningspeppade av energiknippet Leila Söderholm. Konferencier var Cecilia Blankens.

Jag tog lite bilder men det visade sig att det inte var helt lätt med Lillan i famnen… Ganska suddiga. Väl hemma kunde jag i alla fall någorlunda ostört ta kort på den fina goodiebag vi fick med oss hem:

Idag är det dags för utvecklingssamtal för Storeman och därefter ska vi roa oss med veckans storhandling. Vi är ruskigt duktiga på att planera veckans meny och inköp. När det är dags att handla är det tomt i kylen och vi slänger extremt lite mat. Jag kanske ska tillägga att vi inte svälter dessförinnan =). Bra för miljön och plånboken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *