Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Fynd!

Idag hade jag en lunchdate inne i stan. Kul att komma iväg från förorten ibland =)

Jag passade självklart på att strosa lite i affärer. Det måste man ju, eller hur? Inne på Åhléns insåg jag att jag hade en rabattkupong som låg och skramlade i fickan. Till saken hör att jag är ganska bra på att ta vara på sådana där rabattkuponger och faktiskt hyfsat bra på att använda dem också till saker som behövs. Nu är det ju vinteroverallsköpartider och tänk så fantastiskt att Åhléns dragit fram dem dagen till ära! Det bidde en overall till världens finaste Lilleman:

Nog är han väl bland det sötaste du sett!

Jag strosade vidare och köpte ett par små tossor, eller vad man nu ska kalla dem, till Lillan.

Som hon far omkring måste hon ha något o-halt på fötterna.

Sen är det ju inte mer än rätt att även lilla mamman måste ha något, som hon slet inne i stan…

De var jag väl värd, mamma?

Längtar tills jag får träna igen… Förkylningen håller mig tyvärr i ett järngrepp. Typiskt när jag var inne och träffade en gullig liten bebis i stan idag men inte kunde gosa…

Nu sitter jag och tittar på How clean is your house?. Älskar sådana där Rent Hus-program. Det är så befriande när de gör riktigt rent i skitiga hus. Man kanske skulle starta städfirma?

9 reaktioner på ”Fynd!

  1. Ja det var trevligt att ses idag! Tycker du gjort kloka inköp! Jag brukar också titta på ”How clean…” och undra hur folk kan leva i skiten…, men ibland tror jag inte att det är så långt dit hos oss också…..(hjälp)

  2. Ja det var trevligt att ses idag! Tycker du gjort kloka inköp! Jag brukar också titta på ”How clean…” och undra hur folk kan leva i skiten…, men ibland tror jag inte att det är så långt dit hos oss också…..(hjälp)

  3. Ja, nog ligger han väldig högt upp på listan bland de sötaste killar jag sett! Så gullig! Hoppas du blir frisk snart! Kram Pia (och skorna var du absolut värd!)

  4. Ja, nog ligger han väldig högt upp på listan bland de sötaste killar jag sett! Så gullig! Hoppas du blir frisk snart! Kram Pia (och skorna var du absolut värd!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *