Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Är envishet en dygd måntro?

Har jag bestämt mig för en sak så är jag ganska envis… Idag hade jag bestämt mig för att på nåt omvänt sätt, som förmodligen ändå inte fungerar, via Ultramakens gamla klocka, lära fotpoden mitt löpsteg för att sedan koppla fotpoden till min klocka. Komplicerat. Du som bor i Stockholm har sett vädret ute. Spöregn, åska och blixtar… Det var blött. Väldigt blött. En normalt funtad människa hade nog sagt ”Jahaja, det får allt bli en annan dag” men inte Jessica.

20110810-165704.jpg
Lyckligtvis har jag en make som inte bangar eller ska vi säga som står ut med min envishet. Han och barnen (jo, de var med) stod under tak och jag utförde mitt experiment som kanske, förmodligen inte, fungerar.

20110810-165924.jpg
Den som lever får se.

6 thoughts on “Är envishet en dygd måntro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *