Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Det är i skogen jag hör hemma

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=obKaRikwZ9A]

Det är där jag känner mig som starkast och springer naturligast. Coachen håller med och ville filma som du ser. Han har nu rekommenderat mig att öka tempot på mina distanspass då det har känts som om jag fastnat och inte kommer vidare. Jag vill inte bara kunna springa väldigt länge men väldigt långsamt. Jag vill få upp farten lite. Dagens löppass gick mycket bättre än det förra. Jag kände mig lätt i kroppen och kunde trycka på hela vägen. 12 fina kilometer blev det. Jag använder mig av Runkeeper-appen men det är inte helt korrekt visar det sig när vi jämför med ultramakens gps-klocka.  Skiljer typ 15 sekunder/km i snittfart…

Kör man med gps ska man vara medveten om att den genar när man kör på knixiga ställen som på stigar i skogen. Det blir också missvisande om  man springer ut och vänder och springer samma väg tillbaka. Då kan gps:en få fel på nästan en kilometer. Jag har ju en fotpod till min klocka som jag ärvt av ultramaken. Den är dock kalibrerad utifrån hans löpsteg och man kan väl lungt säga att vi har något olika löpsteg. Alltså gifter den sig inte så bra med mig. Enligt instruktionen på min klocka ska man inte behöva kalibrera en fotpod, alltså kan man heller inte göra det, men jag ska nog göra en egen lösning där jag tar ultramakens gamla avlagda klocka, kalibrerar hans gamla avlagda fotpod med mitt löpsteg så borde den fatta det sen…?

Lyx idag igen; Gemensamt löppass!

X-Kross brillorna sitter som en smäck! Jag har så litet huvud att glasögon tenderar att skramla omkring på mitt huvud men inte dessa. Jag kan till och med fälla upp dem och springa med dem uppe på huvudet vilket jag brukar vilja göra inne i skogen dit solstrålarna inte når för att lättare se alla rötter och stenar. Bra tips om du är ute efter ett par bra solbrillor. Ultramaken har ett par han med!

Imorgon blir det styrketräning igen! Vad kör du?

Kram

 

3 reaktioner på ”Det är i skogen jag hör hemma

  1. Vad romantiskt att springa med sin man!!

    Jag har köpt ett par X-Kross också!! Dom är kanon bra!!
    Jag har nyss skrivit om dom på bloggen!!

    kram

  2. Vad romantiskt att springa med sin man!!

    Jag har köpt ett par X-Kross också!! Dom är kanon bra!!
    Jag har nyss skrivit om dom på bloggen!!

    kram

  3. Vad romantiskt att springa med sin man!!

    Jag har köpt ett par X-Kross också!! Dom är kanon bra!!
    Jag har nyss skrivit om dom på bloggen!!

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *