Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Skyll dig själv!

-och sluta misslyckas.

Ju äldre desto visare, eller hur? Jag har älskat att träna i många år men vet ju att inte alla gör det. Jag vet att många raddar upp ursäkter efter ursäkter; för lite tid, prioriterar barnen, jobbar för mycket… Listan kan göras lång – jättelång. Andra säger bara att det inte är deras grej – att träna; ”jag behöver inte, jag har så tungt jobb och får styrketräning på jobbet” eller ”jag mår så bra ändå”. Allt för att intala sig att jag inte behöver träna för att jag inte vill (?) må bättre. Det är först på senare år som mina egna ursäkter försvunnit och aldrig hinner gro. Men jag vet och har länge vetat att ALLA behöver träna och ALLA kan träna.

En intressant sak jag insett är att jag måste börja skylla på mig själv. Jag måste ta ansvaret för mig själv och för huruvida träningen blir av eller inte. Det är bara mitt fel om träningen inte blir av. Självklart kan man bli sjuk och då ska man ju inte träna men jag tror att du förstår att det inte var det jag menade. Jag tror att om man börjar hålla sig själv ansvarig, verkligen ansvarig, så kommer man ta de rätta besluten och bli så bra som man kan/vill bli. Kanske kunde jag inte gå på det där spinningpasset jag tänkt gå på ikväll men det finns annat jag kan göra hemma när barnen somnat.

Har jag fel?

Your time is Now, my friend.

Kram

4 thoughts on “Skyll dig själv!

  1. Usch, vad bra skrivet! Jag blir dösugen på att börja, och om två veckor ungefär är det dags! Jag börjar cykla imorgon, sen får det bli en tur om dagen. Jag har bestämt mig, och jag kommer att cykla till och från jobbet. Inspirerad av dig hoppas jag att jag snart slipper skylla mig själv 😉

  2. Usch, vad bra skrivet! Jag blir dösugen på att börja, och om två veckor ungefär är det dags! Jag börjar cykla imorgon, sen får det bli en tur om dagen. Jag har bestämt mig, och jag kommer att cykla till och från jobbet. Inspirerad av dig hoppas jag att jag snart slipper skylla mig själv 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *