Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Bättre och bättre

Denna vecka kör jag och ultramaken en mer medveten vecka vad gäller kosten. Inte för att vi äter dåligt i övrigt men jag tycker att det är bra att lägga extra fokus på maten ibland. Vad är det vi sätter i oss? Kan vi förbättra kosten och må ännu bättre och därmed ge vår kropp bättre förutsättningar.

Denna vecka planerar vi maten bättre och äter inte bara regelbundna måltider utan även regelbundna mellanmål. Vi begränsar sockret och tar bort sylt, ketchup, bullar, kakor, och andra efterrätter men självklart inte sockret från frukt och grönt. Vi ser också över vad måltiderna består av. Det är när du äter för lite under dagen som det där suget  kommer senare och det är då du kanske gör de där dumma valen med den snabba energin.

Det är klart att det är gott med fikabröd, glass och sånt men allt kan inte smaka godis. Om din kropp fick välja och inte bara suget, vad tror du den skulle välja då?

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *