Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Boot Camp: Gotland. Dag 4

Idag bjöds vi in till familjen P E som var sugen på mer personlig träning. Jag började med att ta med mig kvinnan i huset på ett fartlekspass. Värmde upp 10 minuter därefter fick vi bestämma 2 fartökningar var med lite vila emellan. Ett kul sätt att köra intervaller på när man har sällskap. Intervallerna behöver inte vara lika långa eller lika intensiva och när någon annan bestämmer får man bli överraskad. Efter nedjogg hade jag lagt upp ett par parövningar för att få in styrketräning i ekvationen.

20110707-205011.jpg

20110707-210631.jpg
Vi har sammanlagt 5 barn och de sprang och lekte på tomten, kom förbi och var nyfikna ibland och ville självklart hänga på nån ibland. Men vill man få till ett träningspass så går det och tillslut blir det naturligt för barnen att föräldrarna tränar även när de är med. Det finns inga hinder, bara olika möjligheter.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *