Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Boot Camp: Gotland, dag 1

Idag bjöd vi in familjen P E på träning och grillning. Bara en massa kul med andra ord. Fyra vuxna som tränar och 5 barn som springer omkring. Fungerar alldeles utmärkt bara man tänker till med framförallt säkerheten. Till exempel ryggen mot en vägg när man svingar KB för att se om nåt barn kommer farande. Tabataintervaller stod på schemat och jag vill lova att vi alla fick oss en omgång. Grymt roligt!

20110703-210607.jpg

Imorgon blir det löpning = Boot Camp: Gotland, dag 2…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *