Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Lekparkshäng

Vilken tur vi hade när vi begav oss till lekparken i morse. Väl framme möts vi av Lillemans dagisavdelning som också hängde i lekparken. Lilleman blev så glad att få vara med sina polare och det värmer en mammas hjärta när man verkligen kan se hur glada även personalen blir att träffa honom, och vice versa förstås. Vi hade några mysiga timmar i parken innan det var dags att gå hem och äta lunch.

Om en stund ska jag till bästa Hälsobadet och fixa fransar, bryn och vax. Rekommenderas om man vill/behöver få behandlingar. Lugnt, fräscht och duktiga terapeuter. Kanske ska nämna att det är min syrra som har stället men just därför vet jag att det är bra.

Ingen träning – fortfarande förkyld men liiite bättre idag. En kul nyhet är att jag fått en VIP-plats på Midnattsloppet av Loppi.se. Nu måste jag se till att bli snabbare. Måste kontakta coachen!

Kram

4 reaktioner på ”Lekparkshäng

  1. Kul med Midnattsloppet! Det skulle jag också gärna springa om inte Malmö halvmarathon var samma dag/helg… Mår du bättre? Kram!

  2. Kul med Midnattsloppet! Det skulle jag också gärna springa om inte Malmö halvmarathon var samma dag/helg… Mår du bättre? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *