image

image

image

Hejsan alla!
Äntligen, efter en lång tid så hade jag och Sara den tjejkvällen vi länge pratat om. Det är så svårt att hitta en dag som passar oss båda..
Vi tog oss en middag och ett glas vin på restaurangen Hearts som ligger i Nordic Light hotell vid t-centralen.
Hearts har verkligen imponerat på mig, allt var super gott men också väldigt prisvärt. Själva restaurangen ger en väldigt exklusiv känsla och shit,  personalen,  WOW, en riktig eloge till dom. 

Om man bortser från det fysiska med denna kväll så var det så skönt att sitta ner och snacka med en tjejkompis, bara prata om allt mellan himmel och jord. Det jag gillar med Sara är att jag känner mig bekväm med henne, hon dömmer inte mig och vi kunde prata om mycket saker- vilket betyder att man litar på varandra. Aah en grym tjej är hon.

Det var allt för mig.  Puss ❤❤

Lämna en kommentar