GG7A0196 GG7A0196sv

 

Fotograf: Lisa HÖÖK

 

2012121110454280819891_sbigJag gillar den här bilden, jättemycket. Men jag tycker personligen inte om mina utslag, jag tycker att dem förstör allt på den här bilden, dom förstör fan allt för mig… Fan jag tror inte att du förstår mitt hat till min sjukdom, det går inte att förklara. Jag hatar den med hela mitt hjärta och den har förstört hela mitt liv.

Men vet du vad? Jag kan inte göra ett skit åt det, så istället för att sitta och grubbla på hur mycket jag hatar den så tänker jag inte låta den ta över mitt liv och få mig att må dåligt. Så jag tänker leva mitt liv precis så som jag vill, jag tänker sträva mot mina drömmar. FUCK IT!  Jag är den som styr över mitt liv, inte någon ynklig sjukdom.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Saga Eckestrand

  Du är så sjukt fin Ellinor! Och du är så himla stark! Jag såg inte dina utslag först jag läste texten du skrev, såg bara ditt fina utseende! Kärlek till dig!

  URL:
 2. Postat av: Paula

  Du är fin som du är.

  URL:
 3. Postat av: Gabbu

  Jag tycker att dian utlag passade in på bilden, det blev coolare :). Du är så fin tjej, fortsätt att drömma!

  URL:
 4. Postat av: Rebecca

  Fina Ellinor. Precis som första kommentaren såg jag inte ens dina utslag förrän jag läste texten under heller. Det första jag såg var ditt ansikte som är så jävla underbart och som utstrålar inget annat än ren skönhet. Du är så jädrans snygg! Glöm aldrig det

  URL:
 5. Postat av: POSH TATTOOS

  Du ser fantastisk ut Ellinor!!

 6. Postat av: Sofia

  Hej! Jag har också psoriasis så jag vet hur du känner!!! Får jag fråga om någon i din släkt har det? Det är ju ärftligt tänkte jag. Både min pappa och farfar har det… Jag känner själv att ibland tvekar jag om jag vill ha barn av den anledningen, att jag inte vill att de ska behöva genomgå samma helvete som mig.. Hur känner du för det? Peppa mig gärna!!!!!!<3<3 kram fina du! Våra prickar gör oss inte till sämre eller äckliga personer, ska bara prägla in det i mitt huvud!

  URL:
 7. Postat av: Evelina

  Om jag ska va ärlig så såg jag inte utslagen fören du skrev det !! :) du är fin så du är och du är jätte duktig och fin :*

  Kram ♡

  URL:
 8. Postat av: Hilma

  Måste bara säga att när jag scrolla ner och du sa att dina utslag förstörde hela bilden tänkte jag, vilka utslag. För när jag kollade på bilden såg jag inga utslag. Det ända jag såg var ditt otroligt vackra ansikte. Du så sjukt vacker som du är!

 9. Postat av: julia

  Vet du vad? Du är skitsnygg! Modelsnygg med en mänsklig touch det är precis vad som behövs inom modelbranschen. Du är så stark som ger dig ut i en så tuff och dömande bransch och visar att även modeller är mänskliga. Att alla ör unika och fina trots skönhetsfläckar. Tycker att du ska sträcka på dig och köra på, tycker dina märken gör dig unik och fett ball! Tänk vilken marknad och möjligheter du kan öppna, du är unik, inspirerande, nytänkande och jag hoppas och tror att du representerar framtiden!

  URL:
 10. Postat av: Aaron

  I love the picture, you are beautiful.

  URL:
 11. Postat av: Tricia

  Du är den vackraste tjejen ❤️ såg inte utslagen först ens❤️

  URL:
 12. Postat av: Maja

  Ellinor du ska inte känna så. Jag tänkte inte på dina utslag när jag såg bilderna, förrän du skrev det. Det är ingenting som man tänker på egentligen.
  Du är så jävla fin, & du är så sjukt modig som vågade ställa dig i Top Model, visa dina utslag inför hela svenska folket. Sen den dagen, har jag sett dig som en stor förebild!
  Love you

  URL:
 13. Postat av: Emily Klemedsson

  Fina fina du! Jag kan förstå att du har ett hat för det men samtidigt du är så jäkla stark!! Kämpa på, du är en stor förebild!

 14. Postat av: Julia larsson

  Om du vill ha bort dina utslag och allt, så ska du börja med BIOCOOL då tar det 3 veckor och sen är det borta:) skriv om du undrar något så kan jag berätta mer

Lämna en kommentar