Jag har ju 0 inspiration just nu, och det suger. Varför kommer det sig att man hittar mer inspiration i miljöer där det finns palmer? Så är det iaf för mig.
Jag borde sätta mig och drömma mig bort i den här härliga bilden.

Åååh vad jag saknar Spanien. Snart ska jag avslöja en sak för er, men inte riktigt än :)
Kram

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: MiaZ

  Sedan jag bodde utomlands och arbetade på kryssningsbåtar i Karibien har jag en total crush på Palmer. När jag reser vill jag helst åka utanför Europa och bo på ett hotell med stor trädgård med palmer, gräsmattor, blommor…. Då njuuuter jag i högsta grad.
  Gillar att titta upp bland palmbladen. sååå vackert.
  Min gissning, du och Kevin är på ”g” att köpa en lägenhet i Barcelona???
  MEN om ni funderar på det så googla på Barcelona och läs om några områden som är totalt otrygga och där det sker en massa rån och överfall, ofta….så att ni inte köper lgh i de kvarteren.
  Hörde nyligen om en kille som varit hemma hos kompisar. Skulle gå hem till sig på natten, bara några kvarter. Blev överfallen och rånad på ALLT…. Vaknade upp utomhus nästa morgon, utan att veta exakt vad som hänt. Troligen blev han sövd eller knockad på annat sätt. Killen är bosatt där sedan några år, mörkhårig dessutom. Var alltså ej där som turist, och ändå…..

  URL:

Lämna en kommentar