PC044323l PC044333

När Kevin kom hem från Tyskland idag så hade han spontant med sig en present till mig, jag hade ingen aning. Han hade gömt den någonstans i lägenheten och sa att jag skulle hitta den, jag fick ledtråden ”fågel/mittemellan”. Det låter kanske lite stjärtigt, men det var faktiskt riktigt gulligt. Jag hittade iaf presenten efter ca 3 min. Jag blev nästan lite tårögd när jag hittade halsbandet och örhängena, så jäkla gulligt av honom! Jag tycker verkligen att dem var fina och att det var ännu finare av honom att köpa dem spontant till mig. Ååååg jag blir så kär i den mannen så det är helt sjukt, för varje dag som går så blir jag bara mer kär. Jag kan fan säga att han är en av de finaste killarna på den här planeten, både på insidan och utsidan.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar