VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukdom!!!

Godkväll,

Alltså herregud lille lille August… Så sjuk han varit. Det var längesen jag kunde skriva något här. Lille A åkte på en rejäl förkylning så vi var faktiskt inne på barnakuten en vända med honom, stackarn! Nu börjar han bli bättre, han hostar lite bara, annars är han pigg.

Peppar peppar så klarade jag och Niklas ifrån detta, mycket märkligt egentligen med tanke på hur mycket vi pussat på honom.

Idag är det Måndag, och snart ska vi nog lägga oss. August sover sedan 30min tillbaka. Imorgon ska vi träffa kompisarna och det ska bli så mysigt!

Kommentera

Minusgrader och sol

 

 

 

 

 

Hej,
morse kändes det lite som mars månad, kändes som det var vår när man drog upp rullgardinen.
Jag och min lilla familj var ute i 2h. Niklas skulle knäcka sin rygg hos naprapat så jag och August strosade kring handelsplats området i butikerna, hittade 3 mössor till honom men kommer nog lämna tillbaka för de var väldigt små… Typiskt! Sedan gick vi och handlade på Willys innan vi mötte upp pappa Niklas igen.
26903802_10215700735497278_5235954743147237292_n
26815089_10215700738617356_7352616900408041816_n

Kommentera

Fas?

17352563_10212647501368333_3331877942516522427_n

Godkväll,

Idag var en jätte fin dag med frost ute och solen den lös så fint.
Niklas har börjat bli förkyld, men jag och August är mycket piggare. Så vi gav han sovmorgon i morse. Vi tog på oss varma kläder och gick ut. Färden gick till café Kagan tillsammans med Cecilia. Sedan gick vi till Lindex, behövde köpa pyjamas till August för de han haft har suttit som korvskinn, det är ju inte skönt att ha kläder som spänner… Det blev 3 fina ‘jamisar’! Hann med en promenix men efter allt, och lille gusten han sov så gott i vagnen. Han älskar att åka vagn, och det är ganska så skönt det för vagnen var min själ inte billig!

Ikväll kom August farfar på besök, var ute och gick en snabb runda ihop med honom också så blivit 2 promenader idag.
Sen har August fått duscha med Niklas.

I några kvällar har August vaknat 1h efter nattningen och inte alls viljat somna om. Han har inte skrikit men vart lite gnällig och vart rätt så pigg. Jag fick gå runt med han nu då han vart vaken sedan 8. Såhär har det varit nu i några kvällar i rad, vet inte om det kan vara någon fas? Eller så är det tänderna där uppe som är på gång.. Har tyckt det bukar ut lite och börjat bli lite vitt. Hoppas det är tänderna och att de bryter sig igenom fort.

Hade tänkt jag skulle duschat nu men jag orkar nog inte det, det får bli bingen istället.

Kommentera

Våran söndag

26648130_10215596448330164_93470265_n

Godkväll,

August var helt ljuvlig och sov till 9 idag. Och det var strålande sol men minusgrader ute. Helt underbart!
Vid 1 tiden kom mina föräldrar och lillebror på besök. Det blev en liten promenad i kylan sedan in igen där vi beställde pizza. Niklas gick av sitt helgpass vid halv 7 och är nu ledig måndag och tisdag.

Imorgon är det dags för Bvc, ska bli spännande att se vikt och längd! Jag ska även fråga om hans torra armbågar. Eller egentligen är de inte torra de känns, det är som små små knottror som sitter tätt på huden. Jag har provat smörja men verkar inte försvinna, och nu har det blivit ännu mer. Hoppas det inte är någon hudåkomma han har.
Strax blir det sängen.

Godnatt!

Kommentera

Att ha hemma

IMG_3354

Läste en annan mamma blogg och fick inspiration av henne att göra samma, dock ur mitt perspektiv.

Att ha hemma dagarna efter man fött barn:
– Största blöjorna Du kan hitta (du blöder mängder)
– Köp dig ett tar super stora tanta trosor eller sno hem ett par nättrosor från sjukhuset (jag tog hem en nättrosa och hade mina jätte blöjor i den i någon dag och bytte sen till tanta-trosor)
– Bunkra upp REJÄLT med amningsilägg (jag trodde att ett paket ilägg klarar jag mig på i några månader, bullshit)
– Överdriv storlekarna på just amnings bh’s (jag trodde mina små i storlek 70C skulle duga men icke. Brösten blir helt sjukt stora och spänner så man vill inte ha en för liten bh som sitter åt. Nästa gång blir det de största som finns)
– Salva till duttarna (dessvärre hjälper det inte men jag smörjde för smörjandets skull hehe, totalt värdelöst)
– Stora lösa plagg (jag blev jätte svullen direkt efter att A kommit ut så då var det skönt med sköna stretchiga linnen och byxor)
– Något gott att snacksa på
– Mängder med små kräk handdukar, Ikea säljer 10-pack för billig peng (de små kräker hela hela hela tiden i princip)
– Värktabletter (du kommer ha ont i varenda liten del på kroppen i flera dagar, jag kunde knappt inte röra mig i sängen)

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna