VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fas?

17352563_10212647501368333_3331877942516522427_n

Godkväll,

Idag var en jätte fin dag med frost ute och solen den lös så fint.
Niklas har börjat bli förkyld, men jag och August är mycket piggare. Så vi gav han sovmorgon i morse. Vi tog på oss varma kläder och gick ut. Färden gick till café Kagan tillsammans med Cecilia. Sedan gick vi till Lindex, behövde köpa pyjamas till August för de han haft har suttit som korvskinn, det är ju inte skönt att ha kläder som spänner… Det blev 3 fina ‘jamisar’! Hann med en promenix men efter allt, och lille gusten han sov så gott i vagnen. Han älskar att åka vagn, och det är ganska så skönt det för vagnen var min själ inte billig!

Ikväll kom August farfar på besök, var ute och gick en snabb runda ihop med honom också så blivit 2 promenader idag.
Sen har August fått duscha med Niklas.

I några kvällar har August vaknat 1h efter nattningen och inte alls viljat somna om. Han har inte skrikit men vart lite gnällig och vart rätt så pigg. Jag fick gå runt med han nu då han vart vaken sedan 8. Såhär har det varit nu i några kvällar i rad, vet inte om det kan vara någon fas? Eller så är det tänderna där uppe som är på gång.. Har tyckt det bukar ut lite och börjat bli lite vitt. Hoppas det är tänderna och att de bryter sig igenom fort.

Hade tänkt jag skulle duschat nu men jag orkar nog inte det, det får bli bingen istället.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna