VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Våran söndag

26648130_10215596448330164_93470265_n

Godkväll,

August var helt ljuvlig och sov till 9 idag. Och det var strålande sol men minusgrader ute. Helt underbart!
Vid 1 tiden kom mina föräldrar och lillebror på besök. Det blev en liten promenad i kylan sedan in igen där vi beställde pizza. Niklas gick av sitt helgpass vid halv 7 och är nu ledig måndag och tisdag.

Imorgon är det dags för Bvc, ska bli spännande att se vikt och längd! Jag ska även fråga om hans torra armbågar. Eller egentligen är de inte torra de känns, det är som små små knottror som sitter tätt på huden. Jag har provat smörja men verkar inte försvinna, och nu har det blivit ännu mer. Hoppas det inte är någon hudåkomma han har.
Strax blir det sängen.

Godnatt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna