VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag kväll

CIMG4774

Godkväll,

Lille prinsen har inte sovit speciellt mycket idag så han började bli riktigt riktigt trött kring 17 tiden, och när klockan närmade sig 18 så hade vi försökt länge att få han sysselsatt och ‘glömma’ att han är trött- men det gick inte så han fick sin välling vid 6. Inte bra alls för då lär han vakna om någon timme och vara pigg. Vi försöker oftast ge han vällingen mellan 19.00-20.30 men ikväll gick det inte.

Han har sovit oroligt med nu i några nätter men jag antar det är för förkylningen, både August och jag har blivit förkylda igen. Men jag hoppas ändå att han sover gott inatt för det behöver han.

Imorgon börjar Niklas jobbhelg, så vi får se vad jag och A hittar på!

Angående mitt inlägg om hur August kom till världen. Jag ska egentligen inte behöva förklara mig. Det är ingen smärtlindring som lustgas jag har på bilderna utan det är 100% syre som jag fick. Sedan har jag aldrig nämnt någonstans att jag anser mig vara mer speciell och unik än någon annan bara för att jag fick honom HEMMA och inte hade tillgång till SMÄRTLINDRING. Däremot känner jag mig så himla stolt men vilken mamma gör inte det? Jag har alltid varit den som sett ner på mig själv i princip allt, att jag inte är duktig på någonting alls överhuvudtaget men sen detta skedde så har jag ändrat synen på mig själv och det kan ingen ta ifrån mig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna