Hej alla läsare!
Idag är en sån där söndag som är en typisk söndag. Jag är lite bakis och sängen har aldrig varit skönare. Idag ska jag och Kevin mysa till det och gå en liten promenad i detta fina vädret här. Kanske går förbi något cafe och myser. Åååh vad jag gillar Kevin.

Igår gick jag ut och åt och tog några drinkar med mina tjejkompisar. Vi började med att vi åt på en fransk restaurang som hette Cafe Emma, super god mat.  Efter det så åkte vi till en mohito bar i born som heter Rubi. Dem har så himla goda mohitos, jag brukar ta en med jordgubb.
På kvällen när  vi var påväg att avrunda så hände det en sjuk sak. Jag gick in på toaletten där det är ett litet ”vänt rum” sedan två toaletter. När jag stod i väntrummet och tvättade mina händer så kom det en kille i  ca 31 års ålder och pratade med mig. han frågade mig vart jag var från och jag svarade Sverige, sedan frågade han mig om vi kunde kyssas och jag svara nej, jag har en pojkvän. Men av någon konstig anledning så kände han att han kunde ta för sig ändå, så han tog tag hårt i min haka och drog den till honom. Jag drog snabbt bort huvudet och sa att jag inte ville. Då tar han tag i min haka igen och drar den till sig, mina läppar var inte långt ifrån hans kan jag ju lova. Jag puttade bort honom och gick därifrån. Shit vad jag blev förnedrad och obekväm.

Jag gick genast och berättade det här för mina tjejkompisar varav en tjej som heter Louise blir super arg. Jag gillar Louise för att hon kan verkligen stå upp för sig själv och sina vänner. Louise gick fram till killen och ifrågasatte hela saken. Först förnekade han att han ens har varit på toaletten, sen sa han att han va där men inte  jag, sen sa han att jag ville pussa honom. Louise är inte direkt den som håller tillbaka så han fick en riktig utskällning.

Jag önskar att jag kunde vara lite hårdare i ett sånt läge. Jag önskar att jag kunde smälla till honom mellan benen och ge honom en rak höger. Men jag är för snäll för det. Jag kan ju säga ifrån och gå därifrån men jag skulle aldrig slå honom mellan benen eller en rak höger, vilket jag tycker hade varit helt rätt. Jag kände mig verkligen illa till mods och förnedrad av att han gjorde så, som om jag inte har någon rätt att bestämma själv? eller som om jag är något jävla objekt som han bara kan ta för sig av? Nej jag är en tjej med egna känslor och egen vilja.

Aja, det finns svin här i världen och tyvärr kommer det alltid att finnas också. Jag är iaf glad att jag har vänner som verkligen står upp för mig. Om man bortser från denna händelsen så hade jag svin kul igår!

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Lina

    Tycker det är så FEL FEL att behöva skylla på att man har pojkvän för att man inte vill kyssa en främling.Det ska som kvinna räcka med att man säger ifrån att man inte vill kyssas och bli respekterad för det.
    Så länge vi kvinnor skyddar oss bakom pojkvänner för att slippa bli uppvaktade kan vi aldrig komma fram i vår strävan att mötas av respekt för vår egen person och inte betraktas som en manlig ägodel.

    URL:

Lämna en kommentar