IMG_9369 IMG_9371

åååh vad jag saknar den här typen, riktigt mycket energi, men det kanske är det jag skulle behöva nu. Just nu så bor Frankie med Kevin i Barcelona men jag hoppas att kunna ta hem honom till mig snart.
Är det någon som har en hund helt själv? är det jobbigt? jag kan bara tänka mig hur det är att vara själv med en hund, super låst. Men jag älskar ju verkligen Frankie och jag vill inte se honom med någon annan. Jag tror inte att han vill vara med någon annan heller. åååh det här är så jobbigt, min älskade lilla Frankie liksom.

Tror ni att jag klarar av att ha honom helt själv?

LOVE

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Erica

  Hej Elinor! Jag älskar verkligen din blogg och tycker att du är en fantastisk person, men jag blir faktiskt lite arg när jag löser det hör inlägget! Har man skaffat en hund har man bundit upp sig med den så länge den lever, OM det inte är så att man blir allergisk eller nått sånt! Att ge upp sin hund för att man blir uppbunden är något man borde tänkt på Innan man skaffar en hund. Jag har själv hund (ensam) och jag skulle aldrig ge upp henne för något!! Det går bra att ha hund själv så länge man planerar! Man kan ju inte vara så spontan, utan jag bokar alltid upp så jag har hundvakt. När jag går i skolan så går hon på hunddagis, vilket är rätt dyrt men hon älskar verkligen att vara där och leka med sina kompisar! Man får också en massa motion eftersom att man måste gå ut med hunden 3-4 gånger om dagen! Snälla ge inte upp Frankie!!

  URL:
 2. Postat av: Linda

  Det är klart att du klarar av att ta hand om honom på egen hand! Jag har haft hund själv sedan jag var 19 och har numera två stycken. Visst blir man lite bunden ibland men med lite uppoffring och planerande går det toppen, och man får ju så fantastiskt mycket kärlek tillbaka. Han är ju dessutom inte så stor så enkelt att ta med honom till alla ställen där hundar är välkomna. Det finns f.ö. många ställen (pubar, kaféer, restauranger…) i Stockholm t.ex. som tillåter hundar. Mina hundar brukar följa med på pubar och kaféer så ofta det går, bra social träning också! :) Kram

  URL:
 3. Postat av: Sofie D

  Hej Ellinor!

  Jag har precis klickat in på din blogg för första gången och läste precis inlägget. Och kände att jag vela ge dig några meningar.

  Jag vet inte vad som hänt mellan dig och Kevin,(för har inte läst dina andra inlägg) men de jag har erfarenhet av är att jag skaffade hund med mitt ex, och som jag idag har en ”delad vårdnad med” av vår hund. Jag tar mestadels hand om molly,som hon heter. Då han håller på med idrott och har inte direkt den tiden till något djur. Dock som du skriver här ovan, så blir man sjukt låst. För mig var det en självklarhet att ta henne, för jag äe uppvuxen med djur och hon är min bebis. Men samtidigt är jag denna nu 25 åriga tjej, insida bästa år som vill göra det mesta med helst impulsiva beslut. Dock går inte det vissa gånger då jag är fast med henne. Jag har dock världens bästa mamma som oftast hjälper mig. men, det är ett enormt jobb och ibland så sviker samvetet att de gör ont, för man vill ge molly mer än vad hon får. Men vet du att du har tillgång till föräldrar eller vänner som kan ge dig en hjälpande hand, ta hem han. Han är ju som sagt din lilla bebis vad jag kan tänka mig!

  Take care ^^
  Kramis!

  URL:
 4. Postat av: Pernilla

  Hallå klart du ska ta han om honom?

  URL:
 5. Postat av: Sarah

  Hmm, för det första sa handlar det inte om vad du vill. Det ska handla om vad som är bäst för hunden. Att ha en hund är ett otroligt ansvar och det är väldigt annorlunda om man har en hund helt själv fran att ha den Med nagon. Sedan kanske du borde tänka pa ”delad vardnad”. Är han en hund om klarar av att resa och vara i olika miljöer utan att bli nervös sa borde det inte vara nagra problem. Men som sagt, det här ska inte handla om vad du vill. Utan vad som är bäst för hunden. Det är därför det är sa himla dumt att skaffa hund Med sin partner. Man ska helst egentligen alltid skaffa en hund om man är ensam eller saklart redan har en familj. Om man skaffar med sin Partner borde man pa en gang bestämma vem hunden ska sta pa och vad man ska göra om det tar slut. Jag hoppas du fattar rätt beslut. Klarar du av att ga upp tidigt pa morgonen (inte enkelt om man är lat), ga ut med dem flera ganger om dagen, betala veterinär räkningar, ta med honom om du reser eller ha hundvakt osv, inte kunna aka nagonstans direkt utan alltid behöva aka hem först och ga ut med hunden sa kör pa! Men tro mig, jag har hundar och man ger hela sitt liv at dem. Det är bokstavligen som att ha barn.

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jag har bestämt mig för att ta hem honom. Delad vårdnad funkar inte jag bor i sverige och Kevin i Barcelona. Men jag kommer ta hem honom. Jag älskar honom och vill hans bästa och det bästa är att jag tar hem honom till mig ❤❤

   URL:
   • Postat av: Bexi

    Jag tror du fixar de galant! Så mycket som du älskar krabaten, varför skulle du inte fixa de ? Han har det bättre med dej ? ?

    URL:
 6. Postat av: Cathleen

  Hej! Jag har precis flyttat till Sthlm och min pojkvän med hund och vi har hunddagis. Funkar toppen och vår hund älskar det. 3000kr/månad på Östermalm

  URL:
 7. Postat av: Clara

  Vad är det för ras?

  URL:

Lämna en kommentar