Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Illamåendet från helvetet

Herregud vad tiden går fort, och herregud vad dåligt jag mår. Mår så fasansfullt illa, Lergigan Comp hjälper knappt längre och dessutom har jag denna veckan legat däckad i en förkylning. Kombinationen är nästintill outhärdlig. Har aldrig i en graviditet kräkts så mycket som jag gjort denna veckan. Hujeda mig!

Men som sagt, tiden går fort. På måndag går jag in i vecka 14 och på tisdag är det dags för ultraljud. Otroligt spännande! Jag önskar bara att illamåendet ska ge med sig så att jag kan börja njuta av graviditeten. I måndags kände jag ett litet pirr, som inte kan ha varit så mycket annat än bebisen. Tyvärr var jag så dålig så jag kunde knappt njuta av det.

 

magen
M
agen idag 12+3. Den ser mindre ut här än den känns tycker jag. Ser ofta ut som om jag är längre gången.

Om det är någon som har tips mot illamående, så mottages det tacksamt. Jag tror att jag har försökt allt, men det kan ju vara något som jag missat.

 

 

En reaktion på ”Illamåendet från helvetet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *