Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Elfte veckan

10+2 idag. Tiden går i ett rasande tempo trots ett hemskt illamående hela dagarna. Har fått Lergigan comp utskrivet och det fungerar faktiskt riktigt bra. Lindrar det värsta på jobbet.

image

Om en vecka är det mindre än 200 dagar kvar!

Vi har berättat för barnen och de blev så jublande överlyckliga att det var helt fantastiskt att se. Äldsta flickan hoppas på en pojk som ska heta Lars (Annika om det blir en flicka) och lillan tror på en flicka som ska heta Farbror. Varje dag frågar de hur bebisen mår och att de vill att den ska komma nu!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *