Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

En kort uppdatering

6+6 idag. Imorgon ska jag till MVC för första gången den här graviditeten.

Det har blivit dåligt med bloggande eftersom jag är bortrest. Åker hem ikväll efter en fantastisk vecka i Turkiet. Brottas dock med ett illamående, vilket å ena sidan är jobbigt, eftersom jag bor på All inclusive hotell. Men å andra sidan skönt eftersom tydligen är risken för missfall mindre om man mår illa, och jag mådde ju aldrig riktigt illa sist, när det gick som det gick.

image

image

image

Fler bilder från vår semester ska jag försöka lägga upp senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *