Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Inskrivning och varmt hav

V.5+4 idag. Fick tid hos MVC den 11 augusti så det är ju jättesnart! En fördel med att vänta lite med att kontakta dem. Denna gången har jag jämfört lite också. T.o.m. kollat på Göteborg eftersom jag jobbar så nära, men det blev faktiskt samma som jag haft innan. Var väldigt nära att välja privat i Kungsbacka, Lilla Livet eftersom jag hört gott om dem och de gör ett tidigt ultraljud runt v.10. Nackdelen är dock att de inte är elektroniskt kopplade till landstinget. Så man skulle ha med sig allt på papper till förlossningen och det tyckte jag kändes olustigt. Jag vill ju att all info om mig och mina graviditeter, missfall och förlossningar ska finnas tillgängligt för alla som behöver det i kontakt med mig. Och så kollade jag med vanliga MVC och visst kunde man få ett sådant tidigt ultraljud även där, och då var det bestämt. Jag har ju varit nöjd de andra gångerna.

image

Havet bara några minuter hemifrån. Nästan 25 grader var det i måndags när jag var nere. Orkade inte ta mig ner i tisdags för gud vad trött jag är!! Igår var det annat på schemat, hälsa på mormor 👵 på sjukhuset och hämta hem barnen som bott hos min pappa sedan i måndags.

2 reaktioner på ”Inskrivning och varmt hav

  1. Hej. Jag har precis blivit gravid med mitt första barn o bor utanför Kungsbacka. Har precis flyttat hit (jobbar i centrala Gbg) o känner inte till området så mkt. Skulle du rekomendera att man väljer Mvc nära jobb eller nära boendet? Rekomenderar du Kungsbacka Mvc eller tror du att lilla livet är bättre? Många frågor men känner ingen här jag kan fråga

    1. Hej Malin! Grattis till graviditeten. Jag har för tredje gången nu valt MVC på kungsbacka sjukhus. Det fungerar toppen & min bm Mia är underbar. Har som sagt hört mycket gott om lilla livet, men aldrig testat dem själv. En stor nackdel tycker jag är att de inte är elektroniskt kopplade till landstinget. En extra stress på något sätt att alltid behöva bära omkring på den i pappersformat. Att välja nära jobbet är ju praktiskt också, så det är väl en smaksak. När är du beräknad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *