Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Starka tecken

Godmorgon världen! 🌍

image

Tog ett nytt test idag för att se om hormonerna ökar och oj vad starkt. Strecket syntes direkt dessutom. Även om det var precis likadant sist (och då blev det ju missfall), så känns det skönt att se. Jag känner det ju också iochförsig sig. Det är inga tvivel om att jag är gravid. Brösten är värst, så otroligt ömma. Molvärken har lugnat sig, även om den finns där då och då. Tröttheten är otrolig! Vill, men orkar nästan ingenting. Somnar på soffan varje kväll nästan direkt när jag lagt mig där. Och så lite lite illamående ibland.

Bara fyra arbetsdagar kvar, sedan en veckas semester igen, och då när det av till Turkiet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *