Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Ska fyra få bli fem den här gången?

Det är fyra månader sedan jag skrev sist. Jag har inte haft tid eller lust att blogga. Vi satte bebisskapandet på paus litegrann för jag kände att jag blev lite knäpp där direkt efter missfallet. Jag var som besatt av att bli gravid igen. Så även om vi inte skyddade oss så försökte vi inte om ni förstår. Och det är ju såklart så man ska göra, för då slappnar kroppen av och vips, jag är gravid igen.

image

Vågar inte riktigt glädjas. Vågar inte tro på det. Men här är det, svart på vitt iallafall. Svagt då jag tog det på kvällen efter en dag med trettiogradig värme i skuggan, så mycket vatten dracks och kissades ut under dagen.

Är idag på 4+1 om uträkningarna stämmer och BF blir då 29 mars 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *