Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

En uppdatering

Jag trodde att jag hade kommit igång med bloggande igen. Att jag skulle fortsätta sådär frekvent. Men det var visst inte så. Så fort livet återgår lite mer till det normala så var det plötsligt andra saker som prioriterades. Missfallet var inte längre det enda jag tänkte på och då fanns det annat än blogg och forum att ägna sin tid åt.

Apropå missfallet så blöder jag ännu. Helt galet. På återkontrollen för mer än en vecka sedan så var det nästan ingenting kvar. En liten slemhinna så hon sa att de räknade det som avslutat. Men om jag fortfarande blödde om en vecka-tio dagar skulle jag kontakta dem igen. Och imorgon är det tio dagar så jag ska slå dem en signal. Något som är skönt är att graviditetstesten är negativa. Graviditetshormonerna har äntligen lämnat kroppen. Så nu väntar jag med spänning på nästa mens så att vi kan börja försöka igen. Känns ju knäppt att gå här och bara längta efter att sluta blöda, bara för att sedan vänta på att börja blöda igen. Men det ena måste ju sluta för att det andra ska kunna börja. och det andra är ju början på något nytt och spännande. Känner mig så redo för detta. Att få försöka på nytt.

Annars går livet sin gilla gång. Det blir en hel del resande nu i vår och sommar. Jag som aldrig varit i Turkiet  har nu tre resor dit iår. Istanbul, Bodrumskusten och Side. Vet inte riktigt hur det gick till, men det ska bli riktigt roligt. Turkiet har aldrig lockat mig, så det ska bli intressant att se om jag blir omvänd, eller om det visar sig vara precis som jag trott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *