Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

En helvetisk dag

Idag är en jävla skitdag. Jag har haft så ont och blött mycket. Dessutom så har jag haft graviditetssymtom igen. De försvann för en knapp vecka sedan, men idag vaknade jag och mådde väldigt illa. Dessutom har jag ont i brösten igen. Så sjukt konstigt. Jag ser ju på graviditetstesten som blir svagare att hormonerna minskar. Och det är så vansinnigt svårt att sitta på jobbet och känna och tänka så mycket och samtidigt försöka verka naturlig och oberörd.

Jag är så vansinnigt trött på detta nu. Vill bara att det ska vara över så att jag ska kunna gå vidare. Det är så svårt att göra det när jag bara blir påmind hela tiden om vad som har hänt och fortfarande händer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *