Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Det går lättare, dag för dag

Det är svårt att skriva om annat än missfallet eftersom det är det som tar upp det mesta av mina tankar just nu. Så länge det håller på är det svårt att fokusera på annat. Men jag försöker. Och för varje dag går det bättre och bättre.

Vilket fantastiskt väder vi har haft i helgen! Strålande sol från klarblå himmel. Det kändes som vår och åh vad det gjorde gott i själen.  Det fick mig att inse hur mycket jag längtar efter sol och värme. Det ska bli så ljuvligt med vår och sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *