Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Mitt i ett missfall

Jag känner mig helt schizofren. Ena stunden är jag full av energi och städar, målar, plockar och tankarna är ganska positiva och fokuserade på framtiden. På att komma förbi detta och försöka igen. Och så kommer stunden efteråt när allt faller över mig och jag bara vill ligga i soffan och gråta och äta choklad. Då kan jag inte tänka på annat än graviditeten och vad som i våra tankar redan var en bebis som skulle komma till oss i höst.

Det är så svårt det där också att det gör ont på alla sätt. Både fysiskt och psykiskt. Att se det som skulle bli vårt barn rinna ut ur mig är tortyr rent psykiskt, men förutom det gör det också så ont rent fysiskt att jag måste äta smärtstillande konstant.  Jag hoppas att smärtor och blödande går över relativt fort. Så att jag kan få en chans att gå vidare och slippa vara såhär instabil.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *