Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Enligt alla möjliga appar och mätningar går jag in i sjunde veckan idag. Brösten gör ont men molvärken har lugnat sig tycker jag. Eller ja, den kommer och går ska jag säga. Har börjat känna lite illamående, men verkligen inget farligt ännu. Igår hade jag ont på vänster sida. Misstänker det är ligament. Blev lite oroligt för utomkvedshavandeskap, men det verkar som om det ska göra väldigt ont. Detta kändes ju, men var verkligen inte mycket. Och idag känner jag ingenting av det. Kan dock inte låta bli att oroa mig ändå.

DSC_0302~2

 

Magen igår kväll, alltså 5+6. Lägger upp den för att kunna se skillnaden sedan vecka för vecka. Ännu är det ju ingen bebis som syns om man säger så.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *