Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

graviditeten överröstar allt

Jag har svårt att fokusera. Att koncentrera mig. Att tänka på något annat än det lilla lilla liv som växer inuti mig. Trots att jag gjort det två gånger tidigare, så är det så överväldigande. Och jag kommer på mig själv av att tänka på det hela tiden, i allt jag gör. Jag vet att det bara är nu i början. Sedan väljer man sig och tar det nästan för givet och plötsligt är bebisen här. Men jag ska verkligen försöka njuta den här gången. Om allt går väl är det troligtvis sista gången jag är gravid.

Den där rädslan är också konstant förresten. Att alltid lägga till det där lilla om varje gång jag pratar om det, skriver om det eller tom tänker på det. Att varje gång jag går på toaletten hålla andan tills jag ser att det inte är något blod. Det lägger sig också, jag vet ju det. Men just nu är jag så jävla rädd att det vi kämpat för och längtat efter ska ta slut.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *