Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

När fyra blir fem

Jag har inte bloggat här på ett tag nu. Gick tillbaka till min vanliga blogg ett tag. Men nu känner jag att jag inte kan skriva där. För alla jag känner känner till den. Och nu har vi äntligen fått ett plus. Graviditeten är ett faktum. Känns overkligt efter så många månaders väntan och försök.

Det är alldeles nytt. Så nytt att jag inte ens passerat datumet för min väntade mens. Men jag har haft sån mensvärk sedan i söndags att jag inte kunde låta bli att ta ett test igårkväll. Och jag trodde inte mina ögon när ett andra streck dök upp. Det var svagt men tydligt och rosa. Och detta var alltså fyra dagar före förväntad mens och på kvällen!

DSC_0233Det blir ju aldrig lika tydligt på bild som i verkligheten, men man ser ju det iallafall.

Så om allt går väl nu blir det en bebis i oktober. Vårt tredje barn. Overkligt men så fantastiskt!

 

2 reaktioner på ”När fyra blir fem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *