Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Hejdå 2013, välkommen 2014

Äntligen fredag, och extra ledigt på måndag dessutom. Den här julen har varit helt fantastisk med all ledighet. Tänk om det alltid hade varit så!

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om 2013. Vad som varit bra, och vad som varit mindre bra. Rent personligt och egoistiskt har det varit ett rätt bra år. Två fantastiska resor. Framförallt resan med storfamiljen till Italien, men också kryssningen med jobbet. Vi har fått vara friska (förutom de obligatoriska förkylningarna och magsjukorna, som är nog så jobbiga när de inträffar, men som är oviktiga i det stora hela). Mycket VAB har det varit, men som sagt för vanliga och lätta åkommor. Hela familjen har varit rätt harmonisk överlag. Nu däremot, i det nya året, verkar lilltjejen arg mest hela tiden. Treårstrots?

Ser jag utanför vår lilla familj har det dock varit ett jävla skitår. Cancer och död på så många ställen. Och det har ju såklart påverkat oss eftersom det påverkat människor i vår närhet. Det skrämmer mig verkligen. Att cancern sprider sig som pesten och en efter en drabbas. Det räcker liksom att det tog livet av mamma för så många år sedan. Jag vill inte uppleva det igen. Men varje gång man får höra om någon ny som drabbas så kommer allt tillbaka. Dagen vi fick beskedet. Dagen hon dog. Ingenting skrämmer mig såsom den lömska jävla sjukdomen.

Nu ser jag fram emot ett 2014 där vi får vara friska (på riktigt, hit med förkylningarna och magsjukorna så länge vi slipper det andra stora), glada och lyckliga. Som bjuder på mycket umgänge med de som betyder mest. Mycket musik, film, tv och sällskapsspel. Och framförallt allt mycket skratt och kärlek. (Och gärna en resa eller två…)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *