Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Den 2 januari

Dag två på det nya året har inneburit massor av jobb. Det är galet mycket att göra just nu, men det är roligt
Dagen har bara svischat förbi och jag hade bästa lunchsällskapet när maken och barnen kom och hälsade på.

Min nya telefon Sony Xperia Z1 har en fantastisk kamera (20 megapixlar) och en väldigt rolig inställning där det, när man tar en bild, byggs upp massa annat, tex dinosaurier.

Kameran känner alltså av detta själv och lägger in passande grejer. Mycket underhållande.

Telefonen i övrigt är helt fantastisk också. Snabbare än någon jag haft innan, batteriet håller otroligt länge och så är den vattentät. Dessutom är den riktigt snygg. Jag trodde inte att jag skulle återvända till Xperia efter att Ericson lämnat, men Sony levererar verkligen.

Imorgon är det fredag och mannen och barnen ska ner till svärfar. Själv jobbar jag och tänkte se om någon ville hänga med mig på kvällen. De andra blir nog kvar över natten och då hoppas jag kunna umgås med någon vän, om någon kan på såhär kort varsel.

Nu ska det lagas mat. Ha en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *