Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Jag bryter tystnaden

Så knäppt det är. Jag vill så gärna skriva,  men när jag försöker kommer inget ut. Jag vet inte varför.  Bloggen har alltid varit min ventil. Jag har skrivit om allt och ingenting. Nu är det plötsligt stopp. Och det retar mig.  För jag vill ju skriva och framför allt vill jag kunna gå tillbaka och läsa.

Den här månaden har varit märklig. Glada besked blandas med tunga. Vissa saker som rör andra om som jag inte känner mig ha rätten att skriva om här. Men lite ytligare saker som är roliga är att vi har köpt ny bil. Så nu har vi äntligen två. En sådan frihet! Sedan vann jag en tävling förra veckan, också väldigt trevligt.

Nu är lunchen slut, men jag hoppas att det inte ska dröja en och en halv månad till nästa inlägg här.

image

image

Hösten är så fantastiskt vacker nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *