Välkommen till min blogg. Här skriver jag om mitt liv, och just nu mest om våra försök att utöka vår familj. Vägen från fyra till fem. Det har tagit lite tid och inneburit sorg, men nu växer återigen ett liv inuti mig som vi hoppas ska komma till vår familj i vår. Storasystrarna väntar otåligt. Och vi längtar väldigt mycket allihop. Förutom barn så skriver jag mycket om tv-serier och resor, mina två stora intressen här i livet utanför familjen och vännerna. Lämna gärna ett avtryck här inne om du hälsar på!

Tid med barnen

Idag har jag varit ledig från jobbet och spenderat tid med mina barn. Det var fantastiskt. Och jag slogs av tanken på att jag borde gå ner i tid så att jag kan ha det så varje vecka. Tänk vad fantastiskt att varje vecka ha en ledig dag mitt i veckan att bara vara med barnen.  Hinna allt det där man annars bara gör på semestern.  För på helgerna är det för mycket måsten. Men jag pratade med en vän som sa att de där dagarna nog snabbt fylls av måsten de också. Och det är ju säkert så. Att man vill passa på att göra allt på den där dagen att man inte alls gör allt det där mysiga och härliga som man tror att man ska göra när man bara har en sån där dag någon enstaka gång.

image

image

Idag fylldes iallafall dagen av sol,  strand,  bad,  glass och strosande i butiker. Den sista skälvande sommaren är det bäst att passa på att njuta av innan den är över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *