Mood2Mood1

Det tog mig över 8 månader att säga jag älskar dig till Kevin.
För mig är det otroligt starka ord och man ska inte säga det om man verkligen inte menar det. För mig tar det tid att känna att jag älskar någon på riktigt, men när jag väl älskar någon så göra jag allt för den personen. Det finns några få som jag verkligen älskar och jag skulle göra allt för dem, de personerna betyder mer för mig än vad jag själv gör.

Jag har tidigare älskat folk som har svikit mig och därför så tar det tid innan jag tror på de orden. Jag tycker inte att man ska säga det till någon bara för att man kan utan man ska känna det med hela sitt hjärta.

Jag har alltid tyckt om Kevin otroligt mycket och jag skulle efter 1 månad offra mycket för honom, men att säga jag älskar dig är svårt för mig och jag har ingen brådska att säga det till honom för jag vet att jag har hela livet på mig, så varför stressa det?

Nu har jag sagt det och jag kunde inte mena det mer än vad jag gör. Jag älskar Kevin så otroligt mycket och jag litar på honom till 100% när det gäller allt. Den killen har tagit över hela mitt hjärta, det tillhör honom. Jag känner nu att jag är redo att släppa in honom helt i mitt liv och han är min ända framtid. Jag älskar honom och nu är han fast, jag kommer aldrig sluta kämpa för oss två, jag kommer aldrig göra något som sårar någon som jag älskar.

Jag känner verkligen med hela mitt hjärta och kropp att jag älskar honom. Jag vet att det här inte bara är en fas som jag går i genom eller något liknande, det här är mitt livs kärlek och bästa vän, han är killen jag kommer spendera mitt liv med. Jag älskar dig med hela mitt hjärta Kevin. haha, stjärtigt, men sant 😉

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Lisa

    Så fint skrivet! Lycka till båda två i framtiden

    URL:
  2. Postat av: J

    ❤️

    URL:

Lämna en kommentar