nyfoddmadamehoffa

13164_10200319045166332_1869563613_n

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Jag fyller 20 år, så nu är jag inte tonåring längre..

Tidigare födelsedagar har jag alltid firat stort genom att ha fika för hela släkten och fest för mina vänner, men det här året ska jag varken ha fika eller fest. Jag vet inte om det är för att man blir äldre och inte orkar komplicera saker eller om jag bara har slagit i huvudet och tänker helt annorlunda.

Många får lite ångest när de fyller 20, men jag ska vara ärlig och säga att jag tycker att det är skönt. Det är lixom ett stor skillnad på 19 och 20 och jag har alltid velat vara äldre så att folk inte ser mig som en lillskit, haha.

Aja nu ska jag väll resa mig upp ur sängen och göra något av den här dagen. Kevin är på grymmet och jag har inga vänner… :( haha neee men det är skönt att vara själv ibland också!

Love och kärlek, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: zandras

  Grattis Ellinor!
  zandras.for.me

 2. Postat av: LovisaL

  Graaattis bääästa Ellinoooor!!<3

 3. Postat av: Vevve

  Grattis!!<3

  URL:
 4. Postat av: Jeanette

  Grattis fina Ellinor!

  URL:
 5. Postat av: Hanna

  Grattis fina Ellinor!!

  Ha en underbar dag och sköt om dig 😀 Kram

  URL:

Lämna en kommentar