P1010826

Jag har bestämt mig för att göra fler videos! 😀
Jag tyckte att det var kul och det verkar som om ni gillade det också. Jag ska sätta mig ner och klura på vad ni kan tycka är kul att se. Har ni några tips så dela gärna med er.

Mer till er information så vil jag säga att agenturen som jag var på möte med inte har hört av sig… så jag tror att det är rätt så kört för mig, delar med mig med mina tankar lite senare idag.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: matilda

    Superkul att du vill göra fler videos, det är jättekul att kolla på. Tex hur du sminkar dig till vardags, eller till fest, Q/A, eller vlogga din dag osv tkr jag är kul att se.

    Synd att du inte fått svar av agenturen, du var grymmast i top model tycker jag, och agenturer som inte väljer dig är ju dumma. Ring och tjata. Jag är säker på att det kommer gå bra för dig i livet och att det i framtiden kommer komma nya roliga möjligheter för dig. Jag kommer alltid följa dig, så du kan lita på att du har en följare iallafall 😀 uppmana dina följare att följa din youtubekanal om du ska fortsätta göra videos, tillslut kanske det blir det jobb, många jag följer jobbar med bara youtubevideos

    Kramar matilda

    URL:

Lämna en kommentar