2014-05-25 17.30.59

Idag är det ändå helt okej väder tycker jag, det kunde varit värre och det tackar vi för att det inte är. Ikväll ska jag och Kevin åka på middag hos en av mina vänner, det är nämligen så att hon och hennes sambo precis har blivit föräldrar, hur mysigt? SÅ vi ska åka dit och mysa och äta god mat.
JAg vet inte om jag har blivit tråkig eller om jag bara blivit äldre, men jag gläds inte åt att gå ut och festa eller vara uppe hela natten, utan nu gläds jag snarare åt att vara hemma och äta god mat, man bah har jag blivit tråkig eller?
Men sanningen är att jag inte pallar dra ut eller tycker inte att det är så kul längre, så varför göra det?
Undra om mina vänner tycker att jag har blivit tråkig? det vore ju inte så kul…

Ha en fin dag alla fina människor! kram, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Hej fina du, jag behöver lite glädje just nu… Det är så att jag har en bästa kompis o de e bara vi två. Men det börjar känns som att hon inte har lust att vara med mej längre… Hon skulle nämligen hört av sig i morse för vi hade planerat att hitta på nåt idag. Men hon hörde aldrig av sig jg jag försökte få tag på henne i 3 timmar. När hon tillslut svarade så sa hon att hon måste fixa saker dom hon inte gjorde igår (vi hade planerat igår oxå som aldrig blev av pga samma orsak). Då skrev jag till henne hur jag kände vilket skapade en diskussion och vi båda blev ganska upprörda. Men nu är det väl halvt löst eller vad man ska säga, men jag behöver tips på hur jag ska göra… Hur ska jag agera och allt sånt. Är väldigt ledsen just nu och behöver nån gla person som muntrar upp mig <3
  Hoppas du får en fin dag söta du <33

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan Malin!
   Jag förstår hur du känner för så kände jag ofta med mina vänner när jag var yngre, och jag tror att alla känner så mer eller mindre någon gång.
   Jag tycker att det var bra att du var ärlig mot din vän och sa som du känner, det är alltid det bästa man kan göra. Nu tycker jag bara att du ska ge henne lite tid och försöka släppa att ni blev upprörda och ist lära dig något av det. Jag är säker på att det inte är så att din vän inte vill vara med dig, jag tror bara att det är en period med mycket annat.
   Hoppas det löser sig, vilket jag är helt bombsäker på!
   Hör av dig om det är något, jag svarar så ofta jag kan på kommentarer.

   Kram, Ellinor

   URL:
 2. Postat av: Hanna

  Du är inte ensam om att känna dig tråkig men jag tycker inte att det är speciellt kul att dra ut längre, haha kalla mig tråkig då ^^ jag menar vill man vara hemma och bara slöa så gör man det, visst skulle absolut kunna dra ut någon gång så där men tar hellre en fika eller ut och käkar inte krogen liksom. Sen jag började träna för ca 2 år sen så slutade en del höra av sig för att jag tränade ju då kan man ju absolut inte dra ut någon gång och ta en drink eller så -.-‘ det störde jag ihjäl mig på ett bra tag men jag mår bättre idag än någonsin och träningen för mig är jätte viktig, prio ett! Har vänner som accepterar att jag hellre är hemma en fredag kväll än att dra ut med dom som förut och det är skönt :) hoppas dina vänner förstår dig om du inte är värsta party bruden längre för man tröttar iaf att dra ut varje helg som jag gjorde.

  Ta hand om dig Ellinor!

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Neee men tack, det känns bra att höra. Jag tror att det kan vara lite så den här perioden också, det är kallt och jobbigt att dra ut.
   Jaaa men det känns på något sätt att jag får ut mer av att ligga hemma och slöa i sängen än vad jag får av att gå ut på krogen.
   Jag kanske ska vara glad för det ist, det är ju bra för hälsan 😉
   Jaaa men det är super bra att du tränar, du kommer absolut tacka dig själv för det i framtiden.
   Neee men jag tror att mina vänner förstår mig, dem har inte sagt något iaf 😀
   Tack så mycket för ditt stöd och jag hoppas att det går bra med träningen :)
   Kramar, Ellinor

   URL:
 3. Postat av: Hanna

  Haha exakt det är jätte bra för hälsan ^^ men som du säger det kan vara vädret just nu men för min del så har jag tröttnat oavsett vad det är för årstid men någon gång drar jag säkert ut igen för att dansa är ju grymt kul och är det så kan jag lätt göra det nykter ;D MEN blir säkert en drink eller två när man väl känner för att dra ut ^^
  Tack så jätte mycket fina du! det va så lite :)
  Kramar Hanna

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Jaa och man måste ju tänka lite på hälsan iaf, Det kan vara bra för ekonomin också 😉
   Jaaa jo det har nog jag också, men jag försöker ”skylla” det på vädret, det blir enklast så.
   Njaa jag är ju inte en dans-tjej så för mig kvittar det lite..
   Ta hand om dig och dansa lite åt mig nästa gång du går ut 😀
   KRam, Ellinor

   URL:
 4. Postat av: Hanna

  Det lovar jag att göra ;D
  Ta hand om dig du också!

  Kram Hanna

  URL:

Lämna en kommentar