P1013902 P1013905 P1013912 P1013914

Shit vad det har varit glest på bloggandet de senaste dagarna, jag är hemskt ledsen… Det har varit mycket att göra helt enkelt.

tillbaka till gladiatorerna, jag hade ju skrivit ett inlägg igår, men jag hade ju otur så det försvann nu ska jag skriva om det.

Jag trodde aldrig att man kunde bli så nervös, rädd, glad, skakig och få så mycket adrenalin av att sitta i en publik. Jag har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv, det kändes som om det var på liv och död, sen var det ju också så att jag var rädd att han skulle skada sig, då det är hög skaderisk i gladiatorerna. Kevin skadade sig lite, inget allvarligare, men nu har han svårt att röra sig, hehe, stackare.
Kevin hade utan tvekan den publiken som lät mest, vi var som galna. Men Kevin sa att det var super stöttande och att vi peppade honom till MAX.

Jag får tyvärr inte säga hur det gick för Kevin utan det får ni se på tv i mars 2015. Men jag kan säga att han är så otroligt snygg och sexig, jag blir så stolt över att han är min, jag tror inte att någon förstår. Gry försökte lägga in lite stötande kommentarer men hon kom ingenstans. Neee men Kevin var otroligt, otroligt sexig måste jag säga.  Nu får jag se till att ta hand om honom så att han snart återhämtar sig, jag gillar inte att se honom när han har ont.

Love, Ellinor

 

Lämna en kommentar