Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

En vecka till 41, hormoner, cava och sanningar

 

Gott nytt år!!

Tillskillnad från 2017 som för mig och många andra osade hat och missnöje inledningsvis känns 2018 fräscht, krispigt och jävligt starkt…70066D36-C44F-4F9A-99E4-94A10056CF69

En vecka kvar till 41 år. Helt otroligt… jag är ju liten och så enormt barnsligt inuti men nog för att jag ser skillnad utanpå. Kan det vara så att jag blir mer och mer kär i det enkla och bekväma?

Att jag stundvis måste bita mig i tungan då jag inte längre räds för att ge svar på tal till främmande människor som inte respekterar sin omvärld. Mer orädd för att säga sanningar.7DB38012-A4BF-46FE-9BCD-479527BFBB1B

Jag vägrar vänta på att livet ska komma till mig. Att besitta makten över mitt egna liv så länge jag håller mig frisk är en cool känsla!

Varje dag tar jag lärdom av kvinnor och män som delar sina minnen, känslor och livserfarenheter. Jag blottar mig ibland och de sig…. med massvis av sanningar. Coolt coolt coolt! Att varje dag få vara med❤️🙋🏽‍♀️🙌🏾48FE4278-F430-46CD-A970-16BD58EA5D9B

När fotot togs var jag på topp inne på Haymarket i Stockholm!

Jag champange och en sallad… kl är 12:00.

Någon timma senare skulle häxan PMS ta över min kropp och själ… en störtdykning i känslor som få vill prata om. Man skäms över att börja dagen med vakna av att man är rosenrasande och avsluta den i tårar…Mmm underbara hormoner som kan vara svåra att kontrollera…. min rekommendation som i stort sett kan appliceras på vad som helst är kommunikation, kommunikation och lite mer kommunikation. Snacka och berätta om det… precis som du säger att du är förkyld. Det funkar faktiskt bättre än vad jag trodde!
Några situps, salsamusik eller bara smörig latino music och kanske till och med ett glas cava kan göra susen för PMSens bitterfitta när den är som värst!60474327-099F-4B7E-B677-EA0E9BCC75D8

Dagen tips 💃🏽

Jag är välsignad av att ha mina väninnor/ musor som peppar och vi tänker lika! Livet är som en fruktskål… varför inte ta din favoritfrukt om den ändå ligger där framför dig… det västa som kan hända är att den inte smakar som du kanske trodde… men du smakade den…

En sjukt dålig metafor. Men kvinnan på fotot är the Queen av metaforer… min var blek. He he men vad jag menar är att du ska inte stirra dig blind på målet. Tänk om det är resan som räknas. Resan blir målet. 250F93D7-D85F-4CB5-91E5-68605271F3D3Bra ord för att navigera i rätt riktning.

 

3A9650FE-66F4-4BC3-9D52-CD75DCD50D2B

Kontentan blir drick cava till hormonerna och säg bara sanningar under hela resan ❤️ varmt välkommen ÅR 41 ❤️

Love
G

Etiketter:

Kategorier:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *