Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Midnattsjobb, 22h i London och en blöt afrokatt!

Kära!

Vilken vecka!! Rushen är mer än märkbar på alla sätt och vis… Hela Sverige förbereder sig för sommarlov och semester <3 IMG_7719Fotot är taget från en parkbänk mitt på Norrmalmstorg… där jag i gassande solsken förtärde min lunch som hade inhandlats på min favorit, Panini. IMG_7720Att från avstånd kunna analysera förbipasserandemänniskor som var och en för sig har rullande tankar som man inte har en aning om vad det är… intressant och spännande! Veckan började med tre långa, härliga och mycket sena jobbdagar.

Som jag säkert nämt otaliga gånger har jag en benägenhet av att jobba sent… men alla fina kunder räddar mig!! Vi skrattar brutalt tillsammans och den sista kunden som kommer vid 21:00 och som kanske är klar vid midnatt  har tillsammans med mig triggat upp ett fnitter så att tårarna ibland rinner ner för kinderna. Underbart!

I torsdags morse tog jag 06.28 tåget till Stockholm. Jobb 9-17 och sedan kastade jag mig på bussen mot Skavstad. IMG_7722Jag älskar mina galna kollegor på Min Syster och Jag. <3

Anledningen till att jag Skulle mot flygplasen i Skavstad var ett möte i London… eller rättaresagt Manchester. Jag har sedan en tid varit tillsammans med ett annat företag i kommunikation med löshårsmärket Stranded. Ett av Europas bästa kvalitéer  på extentions överlag.IMG_7726

Lite sliten men grymt taggad inför spännande möte! Min kollega var redan på plats i London… Givetvis var flyget försenat och tro det eller ej men jag hatar att flyga ensam… Allt gick bra och strax efter midnatt var jag på Standsted , fuktigtoch iskallt…. Buss mot London… Framme på Liverpool street 01.30…. på hotellet 02.00…Inser att jag glömt adaptern…Ringer repan.. de har inte nån att låna ut… ingen plattång eller fön… hm… håret skulle väl hålla sig rakt.. Måste vara försiktig så att jag inte utsätter det för fukt…Vill INTE ha afro… somnar… Biiip Biip wake up call 05.30…. Hoppar in i duschen med 5711 olika kranar… Jag vrider på fel kranjävel…och känslan var som när Carrie (aktisen i skräckfilmen Carrie) får grisblodet över sig! Mitt urskri väckte nog hela hotellet… framåt lutad i duschen…Håret är dyngblött… hur gör jag… känner hur håret börjat locka sig… Ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar mina afrolockar… Det enda jag hittade som skulle kunna döda volym var lotion och balsam… tryckte i skiten… blöt som en katt i håret…Katten tog tåget kl 07.20 mot Manchester…framme 09.50… möte på Stranded 10.00IMG_7728Slut på mötet 12.15… IMG_7727Tåg mot London 12.55… Framme på Huston Station 15.09… tunnelbana och Standsted express… framme på Standed 17.00… Bye Bye London 18.25… Hej hej Skavstad 20.20… Hej hej taxi till Arlanda där bilen stod… hej då arlanda 00.00… Hej hej sängen, sambon och Kalstad 03.00, Boooooom!

Så sanslöst sinnessjukt! Men det funkade!!

På lördagsmorgon kom diamanterna och vid Lunch  kom mamma som skulle bli firad av systeryster och mig! Det blev först fix och lite vin på salongen… IMG_7736Snygga mamma , systeryster och jag avnjöt en underbar middag på Kungsgatans nya ställe…Fan, kommer inte ihåg namnet… sorry men det var grym mat!IMG_7739Lillemannen och Mark kom förbi för att hämta glömda hemnycklar :)IMG_7751Rislockigt hår i solen med älsklingar <3IMG_7764Visst är det bara helt ofattbart fint nät man kan skratta och prata gamla minnen med människor man älskar!IMG_7769Som avslutning såg vi Strindbergs Dödsdansen på CCC! Helt otroligt bra <3Tack mamma för att vi fick rå om dig <3IMG_7772Söndagen var en riktigt latdag… och det behövde jag! Underbart att få spendera tid med dessa två! Min tredje älskling målade terassen… lika bra för honom att jag inte var där… Han är betydligt noggrannare än jag. Grymt jobbat love <3IMG_7778I veckor har han tjatat om att bli blond… jag pallade inte längre utan lät honom få som han ville! jag tycker att man kan se lyckan lysa genom han bruna små ögon! Detta fick bli veckans gran finale <3

Den 6/6 firas på jobbet med balkunder och stundande semesterfirare <3 Ha en underbar  Nationaldag, Grattis Sverige!

Pussar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *