Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Matkoma, deg och morsdag

Kära,

Veckan har verkligen gått snabbt! Som vanligt mycket jobb och härliga kunder. CBA44F87-7A15-4197-BF81-694AED63C987Så otroligt kul! Kimono´n har nästan sålt slut på förbokningar <3 Jag har verkligen slitit min med hälsan.. dvs använt den VARJE dag :)IMG_7692Efter jobbet i fredags blev jag upplockad och körd till Örebro för ett kvällsmöte med en löshårsagentur… Massa spännande och det är verkligen viktigt att sitta ner tillsammans för att lösa frågetecken.. Skypemöte i all ära men det finns inget som ett handslag och att få prata öga mot öga.

Det är minst sagt mycket som händer just nu… våren är alltid späckad och vackraste tiden är här, mellan hägg och syren!syrénJust under den här perioden skulle jag vilja pausa tiden… det är krispigt grönt och på kvällen när allt är stilla doftar den svala luften alldeles blommigt och friskt <3

På lördagsmorgonen satte jag mig på tåget mot Stockholm.. lite jobb, möten och kvalitetstid med M.IMG_7694Efter en mycket bra dag på ”Min syster och jag” mötte vi upp Marks vänner och kollegor… Pizza är för mig varm deg… men den här var annorlunda. Det var trångt och stimmigt inne på den relativt nyöppnade lilla restaurangen Bananas på söder… stenugnen var på fullsprutt och väntetiden var lååång.. nästan timman men pizza med färskost, mozarella, massa färsk grön sparris och hyvlad citron funkade nästan för bra för att en kalla den en pizza!!

Men mättnaden är den samma… stenhård som en käftsmäll och man skickas rakt in i matkomelandet…

Jag skrev förut att man hade önskat att pausa tiden… men icke! Tidigt på söndagsmorgon satte vi oss i bilen för att plocka upp två små diamanter i Karlstad och för att sedan fortsätta mot Sunne och Diner 45 där mormor, moster, onkel och kusiner väntade för att fira morsdag.IMG_7697Pojkarna stod färdiga i nystrukna fina skjortor, med de vackraste teckningarna och den vackraste buketten blodröda rosor <3 Har inga ord<3 <3 <3  . Mark och min ex-man har en bra relation och det är jag evigt tacksam över och stämningen blir alltid trevlig när pojkarna är runt oss, viktiga saker för mig…

IMG_7702

Mormor hade valt ett barnvänligt ställe och det var uppskattat av både stora och små. Underbart härligt att få sitta ner med familjen <3 IMG_7701Och lika härligt tyckte kusinerna att det var att få träffas… efter middagen var vi  alldeles stinna…Det var ju uppenbart att jag hade färdats från en matkoma till att få möta en annan mindre än 24h bort! Men gött varrä, ALLT!IMG_7709Mark hade fixat en alldeles för fin  present från sig och pojkarna… Jag är nog mest impad över hans mod… att köpa kläder till mig är en utmaning… få som lyckats genom åren men jag måste säga att det var mitt i prick! Ett par ursnygga och sköna Filippa K shorts och en top från Carin Wester med öppen rygg och en guldkedja som lät hängas längs ryggen! Tusen tack mina underbara pojkar och tusen tack min Mark <3

Är så tacksam för allt!

Ta hand om dig <3

Puss puss… imöra ärrä måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons