Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Hemma i regnet…ger jag en Sneak Peak på ny design <3

Hej kära,

Sista dagen spenderade lillemannen o jag med Angela och hennes två underbara barn <3IMG_7627Samtliga i sällskapet rullade på olika transportmedel… penny boards, stora scooters och kick bikes… Mot parkeringshuset vid MACBA. Söndagstrip på G!IMG_7625Hundar, ungar och mammor…. Jag kan säga att vi hördes genom gamla stan 😉

IMG_7624Mot Open !IMG_7646Alla tre grabbarna var sugna på att få springa av sig… Open är som en gigantisk sportpark med allt från en hästdel till tennisbanor, beach volly, paddel, basket, gym, super trevlig restaurang och ett litet day care där man kan lämna in barnen till barnflickor! Ett perfekt ställe för hela familjen!IMG_7629IMG_7637IMG_7634Angelas stora kille hittade en liten groda som jag tror uppskattades av alla förutom av mig 😉IMG_7643IMG_7640Efter fyra cortados  en ljuvlig tortilla francesa och pan con tomate åkte vi tillbaka till stan.. Strax efter vi hade kommit innanför dörren slog ett åskväder till… och inte långt efter att ösregnet tagit över Barcelona ramlade tre dyblöta men mycket nöjda män in från Skate Pro Open´s finaldag.IMG_7648Killarna ville relaxa i lägenheten och lillemannen lekte med Angelas son… så vi passade på att som avslutning på en magisk resa trycka i oss några tapas innan vi började packa resväskorna ;9 , Ciudad Condal är enligt mig och många andra den absolut bästa tapas restaurangen i Barcelona <3 Alltid fullt, man får alltid vänta och när man väl får in sin mat levereras alltid tapas som smälter i munnen till ett glas tinto eller lite cava…IMG_7649Hemresor är alltid vemodiga och speciellt när man lämnar sitt andra hem… men fördelen är att man kan flyga billigt och bra till Bcn och det innebär ju bara att vi snart är tillbaka <3 Innan vi sa hej då till Angela levererade hon  den först utgåvan från vårt samarbete… ”Angela Syro FOR Cut in Kitchen”… Över förväntan… Älskar den <3

Inom kort kommer du kunna kitta dig med svala och snygga kimono´s i alla färger och längder ! De kan köpas här på bloggen och hos mig på Salongen tillsvidare <3 Stay tuned 😉 Här kommer första smyg kiken <3CBA44F87-7A15-4197-BF81-694AED63C987Dela gärna på Facebook <3 Och för dig som vill besöka Barcelona och är sugen på att hyra lägenhet med takterass absolut MITT I STAN inboxa mig här på bloggen <3IMG_7655Puss puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons