Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Ljudallergi och matorgie…

Kära,

Vi njuter av varje minut…

Vi har turen att ha den magiska matmarknaden precis intill oss så det blev dagens första stop!

IMG_7501

Spelar ingen roll hur många ggr man besöker det stället så är det lika inbjudande och man blir lika sugen på att storhandla inför prepp till en mega middag…IMG_7877

men jag måste vara uppriktig och därmed villigt erkänna att just nu står skate inte högt på listan…IMG_7872

Marsipan…. hm… inte lika impad som lillemannen men färgglatt, absolut!IMG_7506

Vi köpte massa färska frukter.. och marsipan som vi mumsade i oss utanför MACBA som är ett känt skate ställe…IMG_7507

Kalla mig kärring, be my guest men efter småbarnsåren har jag blivit med ljudallergi som visar sig tydligt i samband med att vissa ljud uppstår…

Några av dem var tydligen rullande skateboards på gator, hårt kastade brädor ( trick) ner på en stum stenyta, grindande (metall rivande mot metall) är just sådana ljud som har en mental och fysiskt förödande effekt på mig! Speciellt i kombo med en 7-åring som inte har trafikvett för fem öre på sin neongröna kick bike. Och påstår sig se bättre när han tittar rakt ner i marken ist för rakt fram!

Hej hej hjärtflimmer, tuggar 10 extra tugguimmi på sammagång, hör mig själv prata fööör högt och det känns bara som jag vill trycka paus på hela omgivningen…

Jag var övertygad om att jag var mer ressistent än så… men icke!IMG_7510

Så idag var det bättre att tanten fick vila sig från ljuden , vilket gjorde grabbarna överlyckliga… slippa ha en mamma/moster/ sambo som med svart blick ropar ”- vänta på mig”  i tid och otid… Både pinsamt och jobbigt.IMG_7520

Så det blev lillemannen och jag idag…  Vi ville fokuser på nästan samma saker… strosa, äta, prata och shoppa!IMG_7515

Vi har bägge en stark kärlek till allt som glittrar och glimmar 😉IMG_7524IMG_7509

 Och varför inte lite maskeradbutiker…

Efter att jag öppnat plånboken för diverse glass och krimskramsinköp vände han sig mot mig och log…

–       Mamma, jag gillar att spara ”Europé”, det gör att jag samlar alla mina pengar när du betalar…

Tycker mig känna igen detta från vår Hollywood fru Maria Montazami… Hon sparde sina dollar genom att anv makens kort… samma princip men mor och son 😉 .IMG_7525

Och varför inte, när han ändå höll på att spara ihop sin förmögenhet i Euro.. vad skulle inte passa bättre än en klippning?! IMG_7529

En överlycklig och nyklippt unge gled genom Barcelonas gränder smånynnande på Justin Beiber…. IMG_7533

Vi mötte upp de stora grabbarna som var lyriska över att träffat sina idoler på ett skate ställe dit Mark hade tagit med dem :) Jag var inte saknad <3 IMG_7534

Innan vi strosade hem och grabbarna vidare på en skate Adidasfilm som hade världspremiär fortsatte dagens matorgie med lite koreansk mat… gotti! Mätta och goa segade lilleman och jag ner i sängarna…IMG_7536

Ibland är det bara bäst att kasta in handduken…

Puss puss

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons