Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

En snabb återförsoning med Skate… Peruansk middag och nya designkläder!

Kära ,

En något lugnare ljudallergiker idag… Det var verkligen nödvändigt med en paus från smattrande hjul och det var även uppskattat att som skateboardåkare pausa från kvinnan med den gälla rösten i sällskapet… <3IMG_7548Filmen var mycket fantastisk enligt grabbarna och vi laddade med frulle inför en ny dag… på NIKE Pro Open!! Jo, jag skulle med… det är ju inte samma sak som att ha ljudet skallande bredvid sig… nu kunde jag få sittastilla och på håll beskåda sportens alla talanger som fanns på plats…IMG_7552Innan dess ville de äldre grabbarna kika på diverse skateplagg inne på butiken Amigo Skate Shop i Raval… Lillebrorsan var märkbart besviken på butikens upplägg.. inte en enda leksak…. Och givetvis måste det vara rättvist! Klart ungen skulle få spendera sin ”sparade” reskassa, så vi besökte maskeradbutiken… igen. IMG_7553

Jag säger ju det! inköp och packning… INTE min starka sida!! Klart han skulle få köpa sig det han , jag citerar; ” -alltid drömt om sedan han föddes” en äkta pinjata!!! Just där kända jag som vår familj mer likande en brokig cirkus tackvare min oförmåga att säga nej… Steg två blir att öppna resväskan hemma i Sverige och be höga böner om att Pinjatan är hel…. Men det tar vi sen 😉IMG_7559Äntligen var vi på plats i Badalona! Det blåste rejält från havet med solen stålade och lunchen intogs från diverse food trucks, mys <3IMG_7556Maten var super!IMG_7560Jag hade gärna haft en egen food truck utanför Cut in Kitchen… IMG_7562Här på bilden sittande på läktaren ser man bara en person som inte fäste blicken på skateytan… Killarna var lyriska och jag njöt av att de var såååå nöjda!IMG_7565Sören, en gammal vän från Barcelona var speaker…IMG_7566Jag kan villigt erkänna att lillemannen och jag inte gav det många timmar… så vi tog tåget tillbaka mot Barcelona och mötte upp Sylvia och Rob.IMG_7569Inne i stan var vinden lugnare och vi tod en prommis i en av mina favorit delar av Barcelona, Pueblo Nuevo där de bor.IMG_7571Utanför Institute Lone Sorensen…  Ett av världens mest framgångsrika och största facial reflexologi institut.  BOKA TID om du är i Barcelona… Magiskt! Kika in på hennes Facebook sida :)IMG_7572Älskar alla nischade butiker i området!IMG_7594Vi blev bjudna på peruansk middag… Helt magiskt. Sylvia och Rob är som familj för oss , Tacksamma <3IMG_7595Efter middagen var alla påtagligt möra och trötta… Men mycket belåtna!IMG_7597Strålande solsken och mycket vind kan bara leda till en sak… En rejäl solbränna 😉 Efter att ha suttit på läktaren heladagen var killarna bra brända… värst var det med den gamle mannen, som hade  lyckats med en ”deep red tone” 😉IMG_7605Galet trötta och lika nöjda <3IMG_7612De två äldsta och jag tod taxi nr 2 hem och prommade genom gamlastan… Jag klarade att tvinga till mig ett sista foto för dagen… Tack killar <3IMG_7616Insomnia…. killarna gick upp till oss medan jag stannade kvar i Angelas studio för spännande planer, kommer till Cut in Kitchen! Kreativt jobb inpå småtimmarna.. Det var svårt att säga god natt…IMG_7615Men ett perfekt avslut på ännu en magisk dag <3

Puss puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons